Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
1690
0

ФРЕЙЗЕР: «Українці – привітний і хороший народ»

Легіонер «Говерли» Майк Фрейзер відповів на запитання вболівальників

ФРЕЙЗЕР: «Українці – привітний і хороший народ»
Майк Фрейзер

Впродовж минулого тижня всі бажаючі мали можливість на офіційному сайті БК «Говерла» задати свої запитання одному з лідерів івано-франківського клубу Майку Фрейзеру. Пропонуємо вашій увазі найцікавіші питання та відповіді...
 
- Як вважаєш, чи гідна «Говерла» грати у плей-офф?
- Однозначно! Ми довго йшли до цього, переживали і злети, і падіння. І ось тепер, схоже, таки досягли своєї мети.

- Що б ти міг загалом сказати про чемпіонат української Суперліги?
- Це дуже-дуже хороша Ліга. Тут зібрані сильні та конкурентоздатні клуби. Відтак, кожна гра видається цікавою і містить певну інтригу. Словом, я дуже радий виступати в Суперлізі, адже для мене це досить корисний досвід пограти у такій сильній першості.

- Чи хотів би прийняти участь у матчі «Зірок Суперліги 2010»?
- Для кожного гравця дуже почесно бути одним із учасників подібних матчів. Якщо мене оберуть у команду «Зірок Легіону» – це буде дуже велика честь.

- Наразі ти перебуваєш на першому рядку у суперечці кращих ребаундерів Суперліги. Чи ставив перед собою таке завдання перед початком цього сезону?
- Звісно ж, я прагнув досягти такого показника і дуже радий що моя праця не проходить дарма. Але найголовніше – це допомагає нашому клубу.

- Що можеш сказати про свого, мабуть, головного опонента у чемпіонаті Чарльза Томаса з «Ферро-ЗНТУ»? Ваша дуель з ним триває ось уже шість місяців?
- Чарльз Томас – дуже хороший гравець. Справді, нас багато порівнюють з ним, і це не випадково, адже ми обидва знаємо свою справу у трисекундній зоні.

- Який твій особистий рекорд підбирань в одному матчі?
- Якось я зібрав 26 підбирань. Було це минулого року у чемпіонаті Кувейту.

- До речі, які спогади в тебе залишив Кувейт і, зокрема, твій попередній клуб «Аль Арабі»?
- Мені найбільше пригадуються вболівальники команди чи то фанати, які підтримували нас на дуже хорошому рівні. Щодо самої країни, то Кувейт – дуже красива та цікава країна. Хоча мені було дуже важко призвичаїтися до тамтешніх умова, наприклад, до їжі.

- Добре, що тоді можеш сказати про Україну?
- Україна більш цікава країна, ніж той-таки Кувейт. Мене тут все влаштовує, а найбільше, звісно ж, подобаються, українці. Це дуже привітний і хороший народ.

- Як взагалі ти себе почуваєш в івано-франківському клубі? Маються на увазі атмосфера в команді, побутові умови, інфраструктура клубу?
- Взагалі-то, я не дуже вибагливий в таких питаннях. До того ж, погравши у різних країнах світу, навчився швидко призвичаюватися до тих чи інших умов. Наразі мене все задовольняє в Івано-Франківську.

- Тоді чи хотів би залишитися у «Говерлі» і на наступний сезон?
- Відверто кажучи хотів би залишитися у цьому клубі. Але все залежить від головного тренера та керівництва клубу.

- Гаразд, кого б міг назвати лідером нинішньої «Говерли»?
- Ми не маємо яскраво вираженого лідера на майданчику, а граємо як єдине ціле. Проте, на маю думку, нашим лідером є головний тренер.

- А кого зі складу команди міг би назвати своїм найкращим другом?
- Мабуть, це Тейт Декер. Можливо, тому що він уже ветеран і знає багато речей про баскетбол. З ним завжди є про що поговорити, він завжди може підтримати і розвеселити.

- Чи мав із кимось конфлікти серед гравців клубу за цей час?
- Почну з того, що я взагалі неконфліктна людина. Відтак конфліктів чи суперечок, як таких, майже не було. Відсутність певного розуміння на майданчику я не враховую, адже це суто ігрові питання, які цілком логічно виникають між новими гравцям.

- Якось на розминці перед початок домашнього матчу в залі звучала одна з пісень Майкла Джексона. Було помітно, що ти знав напам'ять тексти його пісень. Тобі подобається цей виконавець?
- Звісно ж мені подобаються пісні цього легендарного співака. Майкл Джексон – це ідол цілої епохи у музиці.

- А яка взагалі музика тобі подобається?
- Мені подобається різна музика. Але найбільше мені до вподоби реп, наприклад «Jay-Z».

- Якби ти не пов’язав своє життя з баскетболом, ким би був тоді?
- Мабуть, я був би персональним тренером з фітнесу чи бодібілдингу.

- До речі, розкрий секрет своєї відмінної фізичної форми?
- Розумієте, не стільки важко набрати фізичну форму, як потім її підтримувати. Для того, щоби не загубити цю форму, потрібно дуже багато працювати над собою, що я і роблю.

- Який ще вид спорту ти полюбляєш окрім баскетболу?
- Мені дуже подобається футбол. Але не той, де копають м’яча, а саме американський футбол. Я дуже люблю його дивитися по телевізору. Щоправда, доводиться його шукати на супутникових каналах. До речі, чому в України в нього не грають? (посміхається).

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.