Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Разное
|
1300
0

Юніори виграли, молодіжка програла

Юніорська та молодіжна збірні України з різним результатом завершили свої матчі з Туреччиною

Юніори виграли, молодіжка програла

Юніорська збірна України (U-18) розпочала серію домашніх товариських поєдинків з Туреччиною з перемоги. Вчора в київському СК «Меридіан» підопічні Дениса Журавльова обіграли турецьких однолітків з рахунком 71:66.

Дебют поєдинку був за турками, котрим українці, що вперше грали в такому складі, дозволили здійснити ривок 9:0. Однак господарі, у стартовому складі яких вийшли два гравця 1993 р.н. – Олексій Лень і Клим Артамонов – зуміли впоратися із хвилюванням, наздогнавши суперника та вирівнявши гру. Поступово, захопивши ініціативу, підопічні Дениса Журавльова переломили хід поєдинку на власну користь. Програвши щит і демонструючи не надто високий відсоток влучань штрафних (16 невдалих спроб), українці, зокрема Олександр Прокопенко та В’ячеслав Бобров, були значно результативнішими за триочковими кидками. Ще одним важливим чинником перемоги нашої збірної стала більш агресивна гра у захисті. Що цікаво, в матчі взяли участь всі дванадцять заявлених баскетболістів.

Нагадаємо, що друга і третя гра юніорських збірних України та Туреччини відбудеться в середу, 23 червня, і в четвер, 24 червня, відповідно. Запрошуємо всіх в СК «Меридіан» (м. Київ) підтримати наших хлопців. Початок ігор о 18.00.

Тим часом молодіжна збірна України (U-20) невдало стартувала в товариському турнірі у столиці Туреччини Анкарі, поступившись господарям із рахунком 54:86 (12:19, 14:25, 20:16, 8:26). Окрім збірної Туреччини, суперниками українців стануть команди Польщі, Хорватії, Франції та Росії.

Найрезультативнішими гравцями у складі нашої збірної стали Кирило Натяжко – 12 очок + 8 підбирань, Олександр Липовий – 10 очок + 3 підбирання + 2 передачі, Олександр Оснач – 6 очок + 4 підбирання, Максим Сандул – 6 очок + 7 підбирань + 3 передачі, Владислав Кондратьєв – 7 очок + 2 підбирання.
 
Федерація баскетболу України

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Барселона неожиданно проиграла дома, Фенербахче победил Монако
Баскетбол | 25 апреля 2024, 00:28 0
Барселона неожиданно проиграла дома, Фенербахче победил Монако

Состоялись первые матчи плей-офф Евролиги

Брайтон – Ман Сити – 0:4. Как Де Брюйне впервые забил головой. Видео голов
Футбол | 26 апреля 2024, 01:05 1
Брайтон – Ман Сити – 0:4. Как Де Брюйне впервые забил головой. Видео голов

Смотрите видеообзор матча 29-го тура Английской Премьер-лиги

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.