Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Разное
|
1764
0

Юніори знову виграли, молодіжка знову програла

Юніорська збірна України вдруге поспіль обіграла команду Туреччини

Юніори знову виграли, молодіжка знову програла
Юніорська збірна України. Фото: Олексій Наумов

Серія товариських матчів між юніорськими збірними України та Туреччини (U 18) в Києві триває. Вчора підопічні Дениса Журавльова вдруге поспіль обіграли турецьких однолітків із рахунком 68:65 (22:28, 17:7, 18:15, 11:15).

Як і в попередньому матчі, в дебюті звітної гри господарі віддали ініціативу супернику, однак уже після другої чверті зуміли не лише наздогнати Туреччину, але й вийти вперед – 39:35. Незважаючи на слабку реалізацію штрафних (17/37) та значну кількість втрат (22 проти 10 у турків), українці виглядали потужніше під кільцем, про що, зокрема, свідчить статистика як за підбираннями (46 проти 40 в суперника), так і за блок-шотами (8 в України та жодного у виконанні турецьких баскетболістів).

У гостей найрезультативнішим гравцем став Огур Докуян, в активі якого 17 очок. У складі збірної України варто відзначити Дмитра Марченка, котрий записав на свій рахунок дабл-дабл (15 очок + 12 підбирань), а також Романа Вірастюка та В’ячеслава Боброва, кожен з яких приніс своїй команді по 10 очок.

Нагадаємо, що третя товариська гра юніорських збірних України та Туреччини відбудеться в четвер, 24 червня. Запрошуємо всіх в СК «Меридіан» (м. Київ) підтримати нашу команду. Початок гри о 18.00.

Молодіжна збірна України (U 20), яка бере участь у товариському турнірі в Анкарі (Туреччина), зазнала другої поразки поспіль, поступившись вчора Польщі з рахунком 72:82 (15:15, 22:19, 15:21, 20:27).

Досить потужно провівши першу половину гри та лідируючи перед великою перервою з рахунком 37:34, підопічні Володимира Поляха провалили третю чверть. Протягом заключних десяти хвилин українці, котрі не впоралися із агресивним захистом суперника, так і не зуміли повернути собі ініціативу.

Далі на нашу збірну очікують матчі з командами Хорватії, Франції та Росії.

Найрезультативнішими гравцями у складі України стали Кирило Натяжко – 18 очок + 11 підбирань, Максим Сандул – 12 очок + 12 підбирань, Андрій Лебединцев – 12 очок + 6 підбирань + 3 передачі, Руслан Отверченко – 10 очок + 4 передачі + 4 підбирання, Олександр Липовий – 8 очок + 5 передач + 3 підбирання.

Федерація баскетболу України

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.